![]() |
KANSERDEN KURTULAN YOKMUUU. |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 91011 |
| Yazar | |
dogan
Misafir
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06.Temmuz.2010 Saat 00:37 |
|
insallah kardesim ALLAHIN yardimiylayenecek
|
|
![]() |
|
yazgi
Misafir
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07.Temmuz.2010 Saat 19:31 |
|
Öncelikle klasik bir cümle olacak ama hepinize GEÇMİŞ olsun demekle başlayacağım.Oysaki bu hastalığa yakalanan tüm hastalar iyi birer savaşcılar onlar umutlarıı yitirmedikleri sürece zaten GEÇMİŞ olacağını çok iyi biliyolar.İnsanların yaşları her kaç olursa olsun içlerinde besledikleri hep bir umutları vardır.Umarım o umuda sıkı sıkı tutunur ve hiç bırakmayız.İçimizde hep yeşerecek ve filizlenecek bir umut olması dileklerimle...
|
|
![]() |
|
Selim
Misafir
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10.Temmuz.2010 Saat 06:13 |
|
Arkadaşlar, benim kız kardeşim geçen sene melonomaya (cilt kanseri)yakalandı. Lenf kanserine dönüşme aşamasındaydı. Aslında daha öncesinde belirtileri varmış fakat biz hiç farkına varmadık. İstanbul'da Amerikan hastanesinden Anadolu Sağlığa gezmediğimiz hastane görmediğimiz profesör kalmadı. Hiç bir şekilde bu konuda uzmanlaşmış bir otorite bulamadık. Biri Amerika-Houstan da MD Andırson hastanesinden bahsetti. Araştırdık. Dünyanın en iyi kanser merkeziymiş. Gitmeye karar verdik. Dil bilmiyoruz, işlemleri, gidip gelmeyi nasıl ayarlıycaz derken nette araştırma yapmaya başladım. Mediustour diye Amerikadaki Türklerin kurduğu bir şirket buldum. Sağolsunlar bizim için tüm yazışmaları, düzenlemeleri yaptılar. Atladık gittik. Bizi aldılar hastaneye götürdüler. Kardeşim ameliyat oldu. En ölümcül kanser türlerinden biri bilinen kanserden kurtuldu. 2 sene boyunca tetkikleri sürecek, tetkikler burada yapılıyor. Diyeceğim o ki kanserden kurtulmak imkansız değil. Önemli olan vakit kaybetmemek. Tüm hastalara acil şifalar diliyorum.
Selim |
|
![]() |
|
yazgi
Misafir
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10.Temmuz.2010 Saat 16:32 |
|
neden bizde kanser konusunda uzmanlaşmış doktorlar yok. Birde bu yönünden bakmak lazım.Selim kardeşinle birlikte uzun yıllar güzel yaşayın.
|
|
![]() |
|
Fulya
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 17.Haziran.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 21 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28.Temmuz.2010 Saat 01:07 |
|
Moral bozmak istemiyorum ama tüm çabalarıma ragmen ne erkek arkadşımı ne babamı kurtarabildim benim inancım kalmadııı kanserden kurtulan yok.......... bu hastalık çok pis Allahım artık uzak dursun bizden, hepimizdennn insan başına gelmeden anlamıyorr...... Kanser çok pis ve soguk bir hastalıksın sana bi çözüm bulsunlar.......
|
|
![]() |
|
fatih
Misafir
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01.Ağustos.2010 Saat 00:45 |
|
Öncelikle butun kanser hastalarına allahtan sifa ailelerine sabır dilerim benim annemde mide kaseri teshısı konuldu 23 11 2008 de amelıyat oldu mıde alındı dalak alındı yemek borusundan 2 cm alındı sonrasında kemoterapi ve radyoterapi donemıne gırdık annem 80kg idi ama hedaim kilo kaybettı en son karın bolgesınde yıne tespıt edildı 13 7 2010 tarihıde tekrar ameliyat oldu bir yudum suyu bile cıkarır hale geldı vucut tamamen dırecsız kaldı sarılık a cevırdi vucut sısti malesef 25 07 2010 saat 16,30da annemı kaybettik esimin akrabası pankreas kanseri vardı oda annemle beraber yakalandı ona hıc bır sekılde operasyon yapılmadı annemden iki gun sonra hayatını kaybettı benım tavsıyen bu tur hastalara bitkısel ilaclarada yonelmeleri yanı SADECE amelıyatla olmuyor ALLAAAH ACİL SİFALAR VERSIN
|
|
![]() |
|
mehmet
Misafir
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11.Ağustos.2010 Saat 14:39 |
|
ALLAHın izniyle yener |
|
![]() |
|
Nur
Misafir
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16.Ağustos.2010 Saat 13:10 |
|
Derdini veren Yüce Allahım Dermanınıda verir inşallah. Herkese acil şifalar. Benim annemde 9 ay önce karnında sıvı birikimi şikayetiyle dr gittik. Tıp dilinde asist olan bu sıvının nedeni over ca. tüm bölgeyi aldılar. kemoterapi görüyor. perşembe 8.kür olacak. hala sıvı birikimi mevcut.Karın zarında sıvı birikimi durdurulabilirse kurtulacak.inşallah bu son kemoterapiden sonra artık bu sıvı birikmez. Perişan ediyor ama umudumuzu yitirmiyor sürekli dua ediyoruz. Moralini yükset tutması için elimizden geleni yapıyoruz. Aynı sorunu yaşamış ve atlatmış olanlar varsa yazılarını okumak isterim. |
|
![]() |
|
aylin
Misafir
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19.Ağustos.2010 Saat 22:09 |
|
|
![]() |
|
aylin
Misafir
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27.Ağustos.2010 Saat 23:00 |
|
16ağustos 2010 derlerya dünya başıma yıkıldı gerçekten yıkıldı annem gözünün içine baktığım anem daha 47 yasında yumurtalık kanseri oldugunu öğrendim hiç bir organa yayılmadıgı söleniyo ama bugün ilk kemosunu aldı cok korkuyorum ama biz cok mutlu bi aileyiz moralimizle sevgimizle yenicez yenmeliyiz başka şansımız yok sizi cok iyi anlıyorum ateş düştügü yeri yakıyo gercekten 25 yasında ilk defa bu kadar canım acıyo rabbim herkese yardım etsin ...
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 91011 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Açık Foruma Yeni Konu Gönderme Açık Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Açık Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |