![]() |
MEME KANSERİ |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1234 8> |
| Yazar | |
necla
Misafir
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17.Şubat.2009 Saat 02:23 |
|
|
|
![]() |
|
yaylak
Misafir
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24.Şubat.2009 Saat 22:56 |
|
bende meme kanseriyim . 16 temmuzda ameliyat oludum sağ mememi ve kaltuk altım tamamen alındı 6 defa kematerapi gördüm canım cok yanıyordu ama eşim ve kızımın benim başımda senin için ne yapabiliriz dedikce onların çektiği acı benim canımı daha çok acıtıyordu çünkü sen kendinin kanser hastası olduğunu biliyor senin seven eşin ve kızın sana bakışları asla unutamıyacağım sadece onları üzmemek adına yaşamak istiyorum ve şu an ışın tedaıvimde bitti hertarafım yanık ıçinde ama yinede kendimi çok iyi hissediyorum. sadece şunu söylemek istiyorum duvarı nem insanı gam öldürür onun adı kanser
ben saçlarım döküldüğü zaman eşimde saçlarını kazıtmıştı sadece beni mutlu etmek için işte beni ayakta tutan ve kanseri yenerbilirsem bunu sadece ve sadece eşime ve bana alan aşkına borçluyom
|
|
![]() |
|
sinem
Misafir
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25.Şubat.2009 Saat 18:40 |
|
Arkadaslar ben yurt disinda yasiyorum gögüs kanserine yakalandim iki yil önce ilk hayatla aramtadki tüm baglantim kesilmis gibi oldu ama sonra yaradana teslimiyet hemen geliyor lütfen inancinizi kaybetmeyin onu veren rabbimiz sifasinida tabiki veriyor ve yaninda kocaman bir sabir sükrü tüm tedavim bitti sadece kontrollerim var:) saclarim eskisinden bile formlu:) yani bir imtehandi gecti sükürler olsun yeni yakalananlar icin duaciyim ilk zorlaniyor insan ama sonra emin olunki atlatiliyor :) sevgiler
|
|
![]() |
|
cheqirdeqim
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 23.Mart.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23.Mart.2009 Saat 23:52 |
|
arkadaşlar bende annemin meme kanseri olduğunu 2 gün önce öğrendim ve ailece şoktayız ne yapıcaz bilmiyoruz..Sanırım bu hafta ameliyat olucak sol gögsü alıncak..Radyoterapi ve kepoterapi den çok korkuyorum ağır bişi diye duydum inş annem iyileşicek bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım varsa bana neler yapabileceğim konusunda yardım ederse çok memnun olurum..
("Sevgi, inanç, irade ve sabır" hayatta ve ayakta durmanın hem teşhisi hem de tedavisidir !) İnşallah sevgi,inanç,irade ve sabırla bunu anlatıcaz sonuna kadar anneme destek olucam..Allahın izniyle bu kötü günlerde geçicek.. ![]() |
|
![]() |
|
MEHMET
Misafir
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25.Mart.2009 Saat 22:21 |
|
Herhalde bu foruma meme ca.hakkında yazan tek erkek ben değilimdir. İnvaziv duktal karsinom,lenfoma,fibrokistik patern,solid mas,maling ve bening, Düzenleyen kansertakip - 25.Mart.2009 Saat 23:00 |
|
![]() |
|
NesrinN_
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 01.Nisan.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07.Nisan.2009 Saat 00:46 |
|
Öncelikle herkese geçmiş olsun.Allah böyle bir illetlede kimseyi imtihan etmesin inşallah. Aşamaları sıkıntıları ızdıraplarını bilmek görmek araştırmak çok kötü.Alakasız bir bölüme yazıyorum gerçi ama Benimde canım arkadaşım dostum herşeyim olan babacım kanser mide kanseri kemoterapi için vücudu çok güçsüz kaldı şuan uygulayamıyorlar bitkisel takviyelerle bağışıklık sistemini ayakta tutmaya çalışıyoruz.İnşallah evlatlar olarak babamız için yapabileceğimiz çok şey olur bunun için çabalıyoruz ve dualarımızıda biran olsun eksik etmiyoruz. Ozon tedavisini çok duyduk hatta birkaç merkezlede görüştük ama birtürlü güvenemedik güzellik merkezi tarzı yerler olduğu için istanbuldan özelliklede anadolu yakasında önerebileceğiniz güvenilir biryerler varsa paylaşmanızı dilerim. Allah gerçekten isteyene gönülden isteyene ve zorda olan kuluna yardım edermiş.Dualarımızı eksik etmeyelim
Saygılarımla....
|
|
![]() |
|
MEHMET
Misafir
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08.Nisan.2009 Saat 01:26 |
|
Nesrin hanım geçmiş olsun.Sıkıntılarınızı biliyor ve paylaşıyoruz.Dua ediyoruz.Benim tedavi olmak haricinde hiç bir bağlantım olmayan ozon merkezlerinin telefonlarını aktarıyorum.
Bu merkezler Bursada bu tedaviyi en iyi ve bilimsel olarak uygulayan merkezi ve Bakırköyde uygulama yapan bir klinik statüsündedir.BURSA:0224 233 08 88-BAKIRKÖY:0212 583 50 20 Anadolu yakasında daha önce maltepede vardı ama sonra kapandı diye biliyorum .Arzu ederseniz önce bursayı arayabilir anadolu yakasında bir klinik varmı sorabilirsiniz.Biz BAKIRKÖY deki kliniğe gittik ve memnun kaldık.Bilgilerinize sunarım. |
|
![]() |
|
NesrinN_
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 01.Nisan.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08.Nisan.2009 Saat 10:37 |
|
Mehmet Bey verdiğiniz telefonlar için çok teşekkür ediyorum.Allah tüm hastalarımıza ve eşinizede acil şifalar versin inşallah.
Gerçekten istemek , içten dua etmek ve mücadele etmek gerekiyor.Allahın izniyle bu hastalığıda yenecekler.
Tekrar teşekkür ederim .
Saygılarımla.
|
|
![]() |
|
dr.serci
Misafir
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25.Mayıs.2009 Saat 08:55 |
|
herkese ıyı gunler,acil şifalar.meme kanseri gunumuzde sıklıgı gıderek artmakla bırlıkte kür şansı erken tanıda cok fazla olan bır kanserdır.bunun ıcın gunumuzde cok rısk faktoru wardır:aılede meme kanserı oykusu,atpik meme hiperplazisi,dogum kontrol hapı vb kullanmak,gec ewlenmek,erken menarş gec menapoza gırmek,sıgara kullanmak,yaglı yıyecekler yemek gıbı..ancak su da unutulmamalıdır kı her aıle oykusu olan bırey meme kanserı olucak dıye bır kayde yoktur.sadece rısk altındadır we de yakından takıp edılmesın de onem wardır.ama bunlardan daha da onemlısı her bayan ewlılıkten sora daha dorusu adolesan donemde ayda 1 kere de olsa ayna karsısına gecıp memesını palpe etmelı yanı dokunarak elleyerek muayene etmelıdır.bolece var olan kıtle daha onceden tespıt edılmıs olup tedavı sansı artmaktadır.ayrıca 35 en gec 40 yasından sora yılda bır kere mamografi cektırmek gerekmektedır kanımca.meme kanserı olmus bı bıreyın tedavısı tumorun evrelemesıne ve de tumor hucrelerının yuzeyınde bulunan bır takım reseptorlere baglıdır.evrelemesı 4 e ayrılı evre 1 2 ve de 3a cerrahı ıle tedavı edılırken 3b ve 4 amelıyat oncesı kemoterapi ve radyoterrapi ıle tumorun boyutu kucultulup amelıyat edılır.alınan kıtle patolojıye gonderılır burda tumorun hangı tıpte oldugu ve de hangı reseptorlerı tasdıgı ıyı huylu mu kotu oldugu mu anlasılır.ornegın ostrojen reseptorune sahıp bır meme kanserı hucresı ıyı farklılasmıs olup dıer tumorlere gore daha ıyı huyludur...
sımdılık bu kadar paylasım yeterlı sanırım.konusmak ısteyen arkadaslar : dr-serci.ank@hotmail.com hoscakalın,acıl sıfalar.. |
|
![]() |
|
dr.serci
Misafir
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25.Mayıs.2009 Saat 08:58 |
|
herkese ıyı gunler,acil şifalar.meme kanseri gunumuzde sıklıgı gıderek
artmakla bırlıkte kür şansı erken tanıda cok fazla olan bır
kanserdır.bunun ıcın gunumuzde cok rısk faktoru wardır:aılede meme
kanserı oykusu,atpik meme hiperplazisi,dogum kontrol hapı vb
kullanmak,gec ewlenmek,erken menarş gec menapoza gırmek,sıgara
kullanmak,yaglı yıyecekler yemek gıbı..ancak su da unutulmamalıdır kı
her aıle oykusu olan bırey meme kanserı olucak dıye bır kayde
yoktur.sadece rısk altındadır we de yakından takıp edılmesın de onem
wardır.ama bunlardan daha da onemlısı her bayan ewlılıkten sora daha
dorusu adolesan donemde ayda 1 kere de olsa ayna karsısına gecıp
memesını palpe etmelı yanı dokunarak elleyerek muayene etmelıdır.bolece
var olan kıtle daha onceden tespıt edılmıs olup tedavı sansı
artmaktadır.ayrıca 35 en gec 40 yasından sora yılda bır kere mamografi
cektırmek gerekmektedır kanımca.meme kanserı olmus bı bıreyın tedavısı
tumorun evrelemesıne ve de tumor hucrelerının yuzeyınde bulunan bır
takım reseptorlere baglıdır.evrelemesı 4 e ayrılı evre 1 2 ve de 3a
cerrahı ıle tedavı edılırken 3b ve 4 amelıyat oncesı kemoterapi ve
radyoterrapi ıle tumorun boyutu kucultulup amelıyat edılır.alınan kıtle
patolojıye gonderılır burda tumorun hangı tıpte oldugu ve de hangı
reseptorlerı tasdıgı ıyı huylu mu kotu oldugu mu anlasılır.ornegın
ostrojen reseptorune sahıp bır meme kanserı hucresı ıyı farklılasmıs
olup dıer tumorlere gore daha ıyı huyludur...
sımdılık bu kadar paylasım yeterlı sanırım.konusmak ısteyen arkadaslar msnım : dr-serci.ank@hotmail.com.soru sormak bılgı almak ısteyen arkadaslar ekleyebılır soru sorabılır.. hoscakalın,acıl sıfalar.. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1234 8> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Açık Foruma Yeni Konu Gönderme Açık Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Açık Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |